Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Traduceri din si in limba maghiara la Satu Mare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aproximativ jumatatea copiilor din Satu Mare se naste in Ungaria, deci daca si Dumneavoastra ati nascut in Ungaria veti avea nevoie de traducerea certificatului de nastere a copilului Dumneavoastra din limba maghiara in limba romana si daca ati nascut cu cezariana sau cu alte complicatii, atunci veti avea nevoie si de traducerea iesirii din spital, adeverintei medicale si analizelor medicale.

De multe ori aveti nevoie de traducerea unor texte medicale in regim de urgenta si in aceste cazuri nu prea gasiti pe nimeni.

La mine puteti apela cu incredere si in cazul in care aveti nevoie de traducerea in regim de urgenta a unor acte medicale.

Ma ocup si de traducerea certificatelor de nastere si de casatorie necesare pentru obtinerea cetateniei maghiare. Daca solicitat acest lucru, la mine gasiti totul al un loc, fac toate copiile xerox, traducerile, si va ajut sa completati toate cererile necesare. Toate sunt la un loc, nu trebuie sa va plimbati, de la mine puteti merge direct in Ungaria sa depuneti cererea. In caz de urgenta ma puteti contacta la orice ora.

Eu sunt un traducator limba maghiara care poate fi contactat si de sarbatori si la sfarsit de saptamana.
Din Gura in Gura